Mina budget-favoriter i olika kategorier

Här har jag pusslat ihop mina olika budget-favoriter inom olika kategorier inom smink och skönhet.Hudvård

Sminkborttagning: Loréàl demaq expert foaming gel cream intesive make up remover, använder jag när jag sminkat mig lite mer, för de dagar där bara foundation är aktuellt använder jag en annan ur samma serie: Demaq expert 2 in 1 milk and toner make up remover. (Ca: 100 kr)

Peeling: Nivea Visage Skin refining scrub (kommer inte ihåg, ca 70 kr) är grym, en annan lite mildare peeling som funkar jätte bra är blackhead-emlimintaing-daily-scrub från Neutrogena (Ca: 65 kr)

Ansiktsvatten: ACO's ansiktsvatten från apoteket är oslagbart. (Ca:80 kr)

Ansiktskräm: Gillar många olika märken och sorter här; men vi tar de bästa av en lätt, en mellan och en fet.
Lätt: Loréàl Hydrafresh gel creme (ca: 70 kronor)
Mellan: Nivéa soft: (Tub: ca 30 kr, burk: ca 50 kr.)
Fet: Är helt kär i Locobase som finns att köpas på apoteket. Fet som smör, men ger inte en enda finne. Skitbra nu på vintern när huden är alldeles fnasig! (Ca: 50 kr.)

Bodylotion: LdB lotion Shea Oil . Doftar ljuvligt och går snabbt in i huden. Billig och superskön!(Ca: 40- 50 kronor skulle jag tippa på)

Läppsmörj: Löljligt småkär i Försvarets hudsalva som gör läpparna jätte sköna. (Ca 15 kr.)


Hår

Schampo: Loréàl Paris Elvive nutri-repair Anti brekage Shampoo (Ca:40 kr) Håret blir mjukt som aldrig förr!

Balsam: Läs meningen ovan men byt ut "shampoo" mot "conditioner" så har du den! Priset ligger på samma nivå.

Inpackning: Även här måste jag säga Loréàl Paris Elvive nutri repair Anti breakage. Reparerar håret på djupet och håret ser alldeles friskt och härligt ut! Ca: 60-70 kronor och den är din. Annars är Sachajuans hårinpacknining stört bra. Men är snäpåpet dyrare: 110 kronor ungefär.

Hårspray: PCH volymgivande spray. Doftar ljuvligt. Priset ligger på ca 60 kronor.


Smink

Foundation:
Loréàl True Match foundation är en favorit (ca: 140 kr). Maxfactors Colour adapt är bra den med!(Ca: 145 kr)

Puder: Loréàl True match pressed powder är grymt, borstar dock hellre på det än använder den medföljande svampen, som endast är bra för touch up's under dagen.(ca: 120 kronor) Ett annat puder som funkar skit bra är h&m's egna för ca 50 kr.

Mascara: Max Factors Masterpiece max är helt klart bäst. Går inte att hitta någon annan. Inte just nu. Pris på ca 160 kr.(Har däremot hört från flera håll att Maybellines Colossal Volume skall vara en värdig konkurrent. Den ligger någon tjugolapp under. Ca: 130 kr.)

Rouge: Rimmel hade det bästa för en femtiolapp. Nu finns Rimmel knappt att hitta. Jag gillar Isadoras mineral rouge för ca 100 kr.

Eyeliner:
Penna: Isadora perfect contour ca 70 kronor. Helt oslagbar, sitter där den ska och är lätt att måla.
Flytande eyeliner får bli H&M's för ca en femtiolapp

Skuggor: Make up store har helt klart de bästa för 130 kr styck.
Annars är isadora en stark konkurrent , och deras skuggor ligger i prisklassen under, men är helt klart bra att börja med. Priserna på Isadoras skuggor varierar mellan ca 80 och 120 kr beroende på hur stora "paletter" du vill ha ( 2, 3 eller 4 färgers). Gillar dock INTE deras wet/dry skuggor. Nu snackar jag om "light& Shade shadows, triple eye shadows och deras eye shadow quartet."


Nagelvård

Nagelfil:
Depend glasnagelfil för ca 40 kronor. Jättebra. Livslång hållbarhet sålänge du inte tappar den i golvet.

Nagelolja: Sally Hansen Cuticle Oil med lavendel. Är super bra och kostar ca 100 kronor men innehåller mycket
.
Nagelstärkare: Sally Hansen här med men deras Miracle cure, också den ligger på ca 100 kronor. Naglarna håller som aldrig förr.

Nagellack: Mavalas i alla färger. Tog förtjust! ca: 40 kronor.

Sjuk

Ligger hemma och är sjukling.
Har precis tittat på Moulin Rouge. Favvofilmen nr 1. Såå fin! Kan ju inte låta bli att gråta.

Har jag nämt att jag ska gifta mig till come what may?
Fast jag hade tänkt min vän Amanda sjunga den då. Fast det vet inte hon. Inte karln heller men jag får väl ta o berätta de,
Sjukt fin film iallafall.


Godmorgon!

Här sitter jag och .dricker te, och äter knäckemackor.
Har pluggat i ca 40 minuter, så jag har vart uppe ett tag. Ska snart upp och sminka mig.
Sitter och småfunderar på hur helgen ska bli, imorgon blir det födelsedagsmiddag ute på landet dagtid. Kvällstid? Ingen aning. Idag har jag lovat Linus att hänga med honom och jag är sugen på att slå en pling till Amanda och dra över dit.

Var förresten inne på Make Up Store i tisdags, knallade därifrån två fina skuggor rikare. Och ett par hundra lappar fattigare. Men det är det väl värt? De gick i allafall i lila, ena i lite mer neon och som skimrar nästan lite i blått. Den andra i mer "jord-lila".
Och förresten? Hatar man inte deras nya förpackningar? Så krångliga! Min krashade redan när jag kom hem, så nu blir det ett helvette att använda den skuggan, Jag syftar på eye-dust förpackningarna. De andra är helt ok. Men vad var de för fel på de gamla burkarna?

På tal om deras skuggor. Har fått berättat (av de som jobbar på MUS) att anledningen till att deras skuggor har så bra pigment är att de egentligen är puderskuggor som de pressat ihop. Puderskuggor har nämligen ett bättre pigment. Jag tror på henne, för visst är deras skuggor bra?


Bilderna är från Make Up Stores hemsida
(Klicka på bilderna för större)

Fler kyssar åt folket.

Finns det något härligare än en bra kyss?
Nej.

Som den illa drabbade romantiker jag är blir jag alldeles jätte pirrig i magen när jag läser det här.

Nu måste jag hem och pussa på mannen. Han är bäst .

RSS 2.0